JV-20190515-3102.jpg

Aura en omgevings spray's

Een unieke combinatie van transformerende New dawn essences in synergie met natuurlijke etherische oliën/aromatherapie.

Onze sprays zijn gemaakt om in energie dat aan te vullen waar je een aanvulling nodig hebt. Ze zorgen voor een veilig veld van energie waar transformatie kan plaatsvinden. 

Alle kwaliteiten zijn in ieder van ons al aanwezig en de energie van de sprays herinnert ons daar aan. Hierdoor ontstaat er ruimte, zelfheling en vernieuwing.

Door toevoeging van niet alleen de helende energie van de essences maar door toevoeging van etherische oliën wordt de spray uniek in zijn geur aangepast aan het thema van de spray en is de werking effectiever dan als er alleen essences in zouden zitten. De sprays zorgen voor een acute verandering in energie van ruimte en aura en doorwerking op het fysieke lichaam.


Gebruik:


Je kunt de sprays daar gebruiken waar jij het nodig vindt. Dit geldt voor elke omgeving en je eigen energie/aura veld.

Kort en met maar 1 of 2 spraytjes in je aura is voldoende. Voor een ruimte kun je afhankelijk van de ruimte iets meer sprayen. Maar er is niet veel nodig. Het is zeer geconcentreerd met eterische olieën en energie. Goed schudden voor het sprayen.

 • Niet in de ogen sprayen

 • Uit de buurt van kinderen houden

 • Niet in open vuur sprayen. 

 

Op dit moment hebben we 5 zelf samengestelde Aura- en omgevings sprays, maar een op maat gemaakte aura spray is ook mogelijk, In een unieke combinatie qua geur en energie.  .

 • Hartconnectie

  Ik open mijn hart in liefde voor mezelf en de wereld om me heen

  De Hartconnectie is een airspray met etherische oliën (o.a. roos, vanille en jasmijn) en een combinatie remedie van de New Dawn essences.
  De geur is zacht, koesterend, licht zoet en aardend. Ze opent het hart liefdevol in een beschermende energetische ruimte, die je creëert door te sprayen. Het is een liefdevolle koesterende energie.
  Verbind je weer met je eigen unieke licht energie, en met de natuur/ wereld (mensen, dieren, planten en alles wat leeft) om je heen.
  Als er blokkades zijn in het lichaam zorgt de Hartconnectie weer voor een doorstroming in de energie en opent de chakra’s.
  Liefdevolle energie voor aura, woon/ en werkruimte.

 • HSP

  Ik sta volledig in mijn kracht ondanks wat mijn omgeving van mij vraagt of verwacht.

  Een spray met etherische oliën en een combinatie van Newdawn essences. Deze synergie versterkt elkaar op een positieve, krachtige en aanvullende manier in zijn werking. In te zetten voor aura maar ook leefruimtes.
  Van kwetsbaarheid naar kracht dat is wat deze spray energetisch ondersteunt. Als hoog gevoelig mens kun je je soms moeilijk staande houden door alle prikkels die je tegenkomt in de buitenwereld. Er komt te veel energie binnen met als gevolg overprikkeling/overvulling van je hele systeem. Vermoeidheid, lusteloosheid, verdriet of boosheid kunnen hier o.a. een gevolg van zijn. De HSP spray zet je meteen na het sprayen stevig op de aarde zodat je alle niet eigen energie kunt afvoeren en weer in je centrum komt. Tevens maakt de energie in de spray een veilige ruimte in je eigen energieveld.  Ze laat je inzicht krijgen in welke situaties je er de meeste last van hebt en hoe je het optimale uit deze eigenschap kunt halen zonder dat je er last van hebt. Zowel preventief in te zetten in alle situaties waar je extra bescherming nodig hebt.
  De zuiver spray kan een mooie aanvulling zijn om het energie veld voor het sprayen met de HSP  spray te reinigen.

 • Droom

  Ik voel me vredig, kalm en ontspannen

  Overdag meer in balans zijn begint bij het opladen van je lichaam in de nacht. Deze spray helpt om te ontspannen, en om heerlijk tot rust te komen. Ook in te zetten voor een rustmoment of meditatie gedurende elk tijdstip van de dag.
  Met een toevoeging van liefdevolle krachtige energetische essences uit de collectie van de New Dawn essences. Het is het niet alleen de selectie oliën o.a. roos, lavendel en mirte maar ook de energie die deze unieke spray kracht bij zet in zijn werking. In te zetten vanaf 4 jaar.

 • Zuiver

  Ik manifesteer en alles stroomt als een heldere bergrivier

  De Zuiver spray is een airspray met etherische oliën met een frisse Citrus achtige geur en een combinatie van de energie van de New Dawn essences.
  Het is een opwekkende en reinigende/zuiverende spray. Voert verontreinigende energie af. Geeft ruimte voor nieuwe energie. Goed om jezelf, anderen en een ruimte te reinigen. Geeft zekerheid in situaties die om beslissingen vragen. Brengt je terug naar je oorspronkelijke gevoel.

 • Winterwarmte

  Ik geef mijn lichaam wat het nodig heeft

  Winterwarmte is een airspray met etherisch oliën van kaneel, vanille , citrus en den.  De geur doet denken aan de tijd van de feestdagen in december. Met de energie toegevoegd van de New Dawn essences. Het is een spray die koestert en je aanzet om goed voor jezelf te zorgen.  Geeft troost en warmte.

Telefoon: 0616089294

©2021 by Sempervita.