top of page
JV-20230311-6423LOW.jpg

Aura en omgevings spray's

Een unieke combinatie van transformerende New dawn essences in synergie met natuurlijke etherische oliën/aromatherapie.

Onze sprays zijn gemaakt om in energie dat aan te vullen waar je een aanvulling nodig hebt. Ze zorgen voor een veilig veld van energie waar transformatie kan plaatsvinden. 

Alle kwaliteiten zijn in ieder van ons al aanwezig en de energie van de sprays herinnert ons daar aan. Hierdoor ontstaat er ruimte, zelfheling en vernieuwing.

Door toevoeging van niet alleen de helende energie van de essences maar door toevoeging van etherische oliën wordt de spray uniek in zijn geur aangepast aan het thema van de spray en is de werking effectiever dan als er alleen essences in zouden zitten. De sprays zorgen voor een acute verandering in energie van ruimte en aura en doorwerking op het fysieke lichaam.


Gebruik:


Je kunt de sprays daar gebruiken waar jij het nodig vindt. Dit geldt voor elke omgeving en je eigen energie/aura veld.

Kort en met maar 1 of 2 spraytjes in je aura is voldoende. Voor een ruimte kun je afhankelijk van de ruimte iets meer sprayen. Maar er is niet veel nodig. Het is zeer geconcentreerd met eterische olieën en energie. Goed schudden voor het sprayen.

  • Niet in de ogen sprayen

  • Uit de buurt van kinderen houden

  • Niet in open vuur sprayen. 

 

Op dit moment hebben we 7 zelf samengestelde Aura- en omgevings sprays, maar een op maat gemaakte aura spray is ook mogelijk, In een unieke combinatie qua geur en energie.  .

bottom of page