top of page
Consult / Behandelingen

Behandelingen

shutterstock_1201726624.jpg


Hoe ziet een consult / behandeling eruit:

Als je in mijn praktijk komt zullen we eerst kennismaken en een gesprek voeren. Ik zal je vragen hoe ik me nuttig kan maken voor jou. Samen gaan we van daar uit verder op onderzoek om inzicht(en) te verkrijgen die voor jou helpen en d.m.v. handvaten die toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

Daarna mag je met je kleding aan plaatsnemen op mijn behandelbank (onder een warm dekentje als dat wenselijk is) en ga ik energetisch/sjamanistisch en intuïtief met je aan de slag. Ook wel een healing genoemd. Dit heeft invloed op zowel je fysieke-, emotionele- als ook je ziels-lichaam/niveau.

 

Ik zal je van te voren inlichten hoe deze behandeling in zijn werk gaat. Als je het niet prettig vind om te liggen kan de behandeling uiteraard ook plaatsvinden op een stoel of zelfs op afstand. Kinderen mogen bij hun ouders/verzorgers op schoot zitten of zelfs spelen of kleuren als ze het vervelend vinden. Het is belangrijk dat het voor alle partijen een prettige ongedwongen ervaring is.

 

Een van de onderdelen van een healing is het verwijderen van zware energie die zich in het energetische lichaam en/of in het fysieke lichaam heeft vast gezet. Deze zware energie kan stagnatie en/of gezondheidsproblemen geven. Je voelt je niet jezelf, je gevoel is vlakker, je creativiteit is minder en lijkt verdwenen en je vindt het moeilijk om je neer te zetten in de buitenwereld. Belangrijk dus om deze zware energie weg te halen en daarvoor in de plaats zuivere schone energie terug te brengen zodat er weer stroming op gang komt.

 

Tijdens de behandeling zal ik door mijn invoelend vermogen en de beelden die ik zie (vaak in symbooltaal) werken aan je hele wezen.

Soms ben je tijdens je leven zielsdelen verloren. Dit gebeurt op momenten die pijn doen of waar je van geschrokken bent,  zowel op fysiek, geestelijk of zielsniveau. In de behandeling kunnen deze zielsdelen teruggehaald worden door middel van een sjamanistische methode.

 

Wat zich laat zien tijdens een behandeling is nooit van te voren te voorspellen, dat wat zich aandient, daar zal ik op anticiperen. Na de behandeling bespreken we jouw ervaring en vertel ik wat ik gezien, gevoeld heb en waar ik aan gewerkt heb. Als afsluiting zal ik als dat wenselijk is voedings- of leefstijladvies geven, een flesje remedies op maat samenstellen en/of advies geven over het gebruik van voedingssupplementen,kruiden of mineralen.

 

Ik hoop je hiermee weer een stukje op weg te helpen en dat je vragen waarmee je kwam een antwoord hebben gekregen. En als je niet wilt praten en een behandeling in stilte wilt ontvangen is dat ook prima natuurlijk.

Het al dan niet consulteren van een arts of andere instanties bij klachten zowel fysiek als geestelijk blijft natuurlijk iemands eigen verantwoordelijkheid. Ik ben van mening dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten.

bottom of page