top of page
Search

Durf te dromen

Durf te dromen!

Wat is het grootste obstakel dat je terughoudt van het leven van je droom?

Is het je werk, je relatie, geld, familie?

Maar het grappige is dat hetgene dat ons tegenhoudt niet te vinden is in de buitenwereld maar in ons zelf. We creëren zelf een beeld van hoe het hoort te zijn en wie we horen te zijn. Wat we kunnen en wat we waard zijn. Soms is er een levenservaring voor nodig, de juiste persoon tegen te komen of een goed boek te lezen, om ons aan te zetten om uit deze bubbel te stappen.

Soms heb je een droom. Bijvoorbeeld een boek schrijven, een workshop geven, van baan veranderen, verhuizen etc. En dan komt er een stemmetje van binnenuit wat zegt:

Je weet niet genoeg, je krijgt het nooit voor elkaar, het is raar als ik dat doe etc.

Je saboteert jezelf door jezelf te vertellen dat je kennis en/of vaardigheden niet voldoen voor anderen. En dat is natuurlijk niet zo raar omdat hetgeen wat je goed kunt of doet een tweede natuur voor je is. Maar hoe lang heb je er over gedaan om deze vaardigheden en kennis te vergaren en het je eigen te maken? Denk daar maar eens over na. Misschien wel jaren met het volgen van vele opleidingen en cursussen. Maar natuurlijk ook levenservaring.

Je hoeft geen Picasso te zijn om een mooi schilderij te maken en om toch iets toe te kunnen voegen aan deze wereld. We dragen allemaal iets bij aan deze wereld op welke manier dan ook.

Ik raak vaak erg geïnspireerd als mensen hun droom najagen en deze in de wereld zetten. Daar waar je hart ligt, liggen je dromen en als je dat kunt voelen kun je ze ook in de wereld zetten. Alleen door je hart te volgen zal er goede stroming zijn en zal het zich kunnen neerzetten in de buitenwereld.

In ons onderbewustzijn liggen vele mogelijkheden verscholen. Door ze hard op uit te spreken en ze dagelijks te herhalen komen ze in het bewustzijn, in deze wereld. Je gaat ze voelen, ze worden zichtbaar, uitvoerbaar en leefbaar. Uiteindelijk zal de innerlijke criticus minder invloed op je hebben. En uiteindelijk zul je hem niet meer horen. Je kiest voor wat je wilt zien voor jezelf maar ook wat je in de wereld wilt zetten. Herhaling maakt gewoonte.

Wist je dat je cellen binnen 1 seconde van stagnatie (negatieve gedachten) naar stroming (positieve gedachten) kunnen transformeren?

En al geloof je in het begin niet wat je tegen jezelf vertelt, uiteindelijk zal je hoofd het gaan geloven en je lijf gaat daar dan graag in mee. Dat wat je voelt zul je in de buitenwereld waarnemen. Maak kleine hanteerbare stapjes, je bent al op de juiste plek op de juiste tijd.

De Newdawn Essences kunnen je ondersteunen in dit proces. Ik kan je een flesje op maat maken maar je kunt zelf ook kijken of er iets voor je bij zit. Hierbij kun je in de pdf op de site kijken van de folder of je kijkt achter de symbolen. Misschien spreekt een specifiek symbool je meer aan als de anderen.

Goede reis.

Inge Vullings, Semper Vita, Newdawn Essences


111 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page